dijous, 13 de gener del 2011

U.F.2.ACTIVITAT 2: L'observació del moviment

Crec que és un nadó d'entre 6 i 7 mesos ja que a l'imatge s'agafa els peus, a més té ja una prensió palmar intencional que es té dels 4 als 6 mesos però encara no fa pressió amb el polze, cosa que es fà a partir dels 9 mesos, crec que és, com he dit, un nadó d'entre 6 i 7 mesos.



Crec que és un nadó de 8 a 11 mesos perquè gateja.


És una nena que sembla asseguda a taula i ja no en una trona així que pot ser un infant d'entre 17 i 19 mesos ja que és pot aseure en un a cadirera sense braços, a més sembla que ja pot menjar sola així com utilitzar les mans amb independència cosa que poden fer a partir dels 18 mesos. 



Crec que són d'una edat similar a la nena de la fotografia anterior ja que poden menjar per si sols a més utilitzen les mans amb independència, i a més sembla que s'han ajupit i que es poden asseure's sense recolzament i elevar-se com ho fa una persona adulta: donant-se un impuls dorsal, recolzat en l'avantbraç i la mà i elevant les cames,  cosa que indicaria que ronden els 24 mesos, crec que són infants de 24 mesos.

2 comentaris:

  1. Tere penso que la nena de la foto 3 és molt més grand, ja que el llenguatge corporal és de mes gran.

    ResponElimina
  2. Hola Tere que tal!
    Sobre les imatges penso com la MªAngels,que la tercera imatge, és la nena més gran de totes, jo crec que té al voltant dels 4 anys.
    L'última imatge, diria que els dos nens són de edats diferents, ja que un dels nens és més alt que l'altre.

    ResponElimina

Hola companys!