dimarts, 9 de novembre del 2010

Activitat 1 de la unitat formativa 5 grup

PSICOMOTRICITAT

Per a nosaltres la psicomotricitat vol fer palès la comunicació que hi ha entre el cos i la ment ja que tot moviment, que no sigui reflex, respon a la voluntat.
Es una pràctica que té com objectiu el desenvolupament global de l'infant ja que implica el cos la ment i l'intel·lecte. A través de la seva pràctica el nen adquireix un major coneixement del seu propi cos, de les seves capacitats i les seves limitacions, aprèn a comunicar-se amb els altres, desenvolupa la seva capacitat de creació i de pensament operacional.





PSICOMOTRICITAT FUNCIONAL

Aquest tipus de psicomotricitat es basa en que l'educador diu el que s'ha de fer, per tant , el nen no és lliure sinó que actua segons les ordres de l'educador.






PSICOMOTRICITAT RELACIONAL:

En aquest tipus de psicomotricitat l'educador no diu el que s'ha de fer, se limita a estimular al nen a que lliurement actui per a satisfer el seu proip desig i es posi en relacio amb els altres ( persones i objectes).

                                       

1 comentari:

  1. Noies solament hem faltava fer el comentari de la Raquel, penso que la foto del olfate es adecuada per la edad del nen que hi ha ja que els nens petits l'escosta desarrolla el olfacte, i aquest nen es més gran. Les explicacions m'han semblat be.

    ResponElimina

Hola companys!